Kad superstar prodaje automobil: Henksova PEGLICA dostigla astronomski iznos

Zivot i stil - Ponedeljak 07.03.2022 - 14:12

Glumac Tom Henks prodaje svoj Fiat 126p, popularnu peglicu, a sav prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe.

FOTO: Twitter FOTO: Twitter
Slavni glumac automobil je dobio na poklon 2016. godine dok je radio u Budimpešti. Tamo je često snimao i objavljivao selfije s peglicom, pa su mu stanovnici poljskog grada Bielsko-Biala, podstaknuti akcijom sugrađanke Monike Jaskolske, za rođendan poklonili jedan restaurirani primerak vozila iz 1974.Kada mu je Jaskolska darivala automobil, Henks nije skrivao svoju sreću, čak je donirao novac bolnici u kojoj je Jaskolska radila. - To je predivan auto. Ne znam koliko će kilometara proći na kalifornijskim drumovima, ali tešim se što mogu da ga popravim šrafcigerom i ženskim remenom za pantalone - objasnio je Henks.
 
Slavni glumac sada na aukciji na Bring a Traileru prodaje slavni automobil kako bi se prikupio novac za zadužbinu Elizabet Dol i njenu kampanju Hidden Heroes. Kampanjom predsedava Henks, a trenutna ponuda na aukciji iznosi 57 hiljada dolara, što je verovatno mnogo više nego što je iko ikada platio za Fiat 126p.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: