Kako izgleda kad se mačke takmiče u fudbalu? VIDEO

Zivot i stil - Četvrtak 31.01.2019 - 12:50

Amerikanci s nestrpljenjem iščekuju ovu nedelju (3. februar), jer će sa prijateljima i porodicom uživati u Super boulu (Super Bowl), finalnoj utakmici Nacionalne fudbalske lige. Uz obilje hrane i glasno navijanje pratiće utakmicu, nastup benda Maroon 5, najskuplje i najbolje reklame, a u pauzi uživaće i u Kiten boulu (Kitten Bowl), takmičenju maca u fudbalu na Halmark kanalu (Hallmark).

Sve mace spremne za udomljavanje FOTO: YouTube printscreen Sve mace spremne za udomljavanje FOTO: YouTube printscreen
Ovo je četvrti put zaredom da Halmark kanal organizuje Kitten bowl, i zbog preslatkih maca-sportista, svake godine publika raste. Sve mace koje učestvuju u ovoj preslatkoj utakmici su spremne za udomljavanje i dovedene iz najrazličitijih azila širom SAD-a. 
 
Dan ranije, u subotu, prvi put biće organizovan i Ket boul (Cat bowl), za mace starije od godinu dana, takođe bez doma, koje će, nadamo se, nakon ove utakmice pronaći svoje vlasnike širom SAD-a. 
 
Ovaj preslatki šou počinje u 22 časa po lokalnom vremenu (i u subotu i u nedelju), a ako i vi budete pratili nedeljni Super boul, ne zaboravite da u pauzi odgledate i Macaboul. 
 
Ovako je izgledalo prošlogodišnje nadmetanje mačića u američkom fudbalu:
 

 
Da li znate… da je Superboul najgledaniji televizijski program u Sjedinjenim Američkim Državama. Pre početka i u pauzi utakmice nastupaju mnogi popularni pevači i muzičari, dok mnogi brendovi i kompanije "tempiraju" vreme da baš tokom Superboula zanimljivim (i papreno skupim) reklamama na televiziji prezentuju svoje proizvode. 
 
Prvi Superboul je odigran u Kanzas Sitiju 15. januara 1967.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: