Kolektivno „Da“ ispred Starog dvora 21. put

Zivot i stil - Nedelja 19.05.2019 - 13:59

Grupno venčanje „Svadba za maštanje“ održano je 21. put u Beogradu, a ispred Starog dvora više od 50 parova pozdravio je gradonačelnik prestonice Zoran Radojičić. Kolektivno venčanje TV gledaoci mogli su da vide u „Šarenici“.

„Na ljubavi mora da se radi „Na ljubavi mora da se radi" FOTO: Free Images
Nakon što se ispred Starog dvora čulo više od 100 „Da“, prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu Da te volim Aleksandre Kovač.
 
Gradonačelnik Beograda je istakao da možemo da se podičimo tom tradicionalnom manifestacijom kojom šaljemo lepu sliku u svet.
 
„Manifestacija je za Grad Beograd vrlo značajna zbog čega je već dve decenije podržava. Više od hiljadu parova venčalo se na ovaj način, tako da kolektivno venčanje sa ovakvom tradicijom postaje brend Beograda, uz maraton, Ulicu otvorenog srca i mnoge festivale“, rekao je Radojičić, navodi gradski Sekretarijat za informisanje.
 
Gradonačelnik je, kao ovogodišnji domaćin kolektivnog venčanja, mladencima poručio da čuvaju i neguju svoj odnos, posebno, kako je rekao, „u današnjem vremenu usamljenosti i opštoj buci interneta i informacija“.
 
„Za Srbiju je važno da ima mnogo novorođene dece jer iako Vlada Srbije i Grad Beograd mnogo toga grade, bez potomstva to neće imati pravu vrednost“, naglasio je Radojičić.
 
„Ljubav je umeće“, citirao je gradonačelnik Eriha Froma, i dodao da zaljubljenost treba da pređe u ljubav, jer će u suprotnom biti osećanje koje izneveri kada prođe.
 
„Na ljubavi mora da se radi, mora da se ulaže u nju i mora da bude najviši cilj, a onda će brak biti uspešan“, zaključio je Radojičić.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: