Kortni Lav: Džoni Dep mi je spasio život

Zivot i stil - Ponedeljak 23.05.2022 - 13:21

Kortni Lav, američka pevačica i udovica Kurta Kobejna, je otkrila da joj je Džoni Dep spasao život nakon što se predozirala 1995. godine, pomogavši joj za vreme jednog od najtežih životnih razdoblja, pišu britanski mediji.

FOTO: AFP FOTO: AFP
U nizu videozapisa koje je podelila na Instagram nalogu prijateljice Džesike Rid Kraus, pevačica je kazala da ju je Dep reanimirao ispred kluba Viper Room u Kaliforniji nakon što se predozirala 1995. godine, izrazivši podršku glumcu koji je usred sudskog procesa.
 
Dodala je i da je Dep pomagao njenoj ćerki Fransis Bin Kobejn dok se ona lečila od zavisnosti.
 
"Dok sam ja bila na kreku, a Fransis je zbog toga trpela i bila pod lupom socijalnih radnika, Džoni joj je na njen trinaesti rođendan poslao pismo podrške na četiri stranice, nastojeći da je uteši. On i ja se tada nismo dobro poznavali", rekla je, dodavši i da je po Fransis i njene prijateljice slao limuzine kada su u školu u proveru dolazili socijalni radnici.
 
Ipak, Lav je pružila podršku i Depovoj bivšoj supruzi Amber Herd.
 
"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svetu, mnogo pre nego što je postojao TikTok. Razumem kroz šta Amber verovatno prolazi. Možete li da zamislite da ste na njenom mestu?", kazala je.
 
Kraus je objavila i da su neka Kortnina razmišljanja podeljena slučajno, reagujući na komentare pratilaca koji su pevačicu kritikovali zbog ovog poteza.
 
 
Na platformi je slučajno objavljena i priča koju nisam želela da podelim javno, pojasnila je kasnije Lav na Instagramu.
 
"Želela sam da pružim neutralnu podršku prijatelju. Ne želim nikoga da maltretiram ni da zauzimam stranu", napisala je.
 
Lav je poslednja u nizu slavnih osoba, među kojima su Sia i Eva Mendez, koje su javno pružile podršku Depu usred sudskog procesa koji se vodi zbog klevete njegove bivše supruge Amber Herd.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: