Nesvakidašnja želja za 100. ROĐENDAN: Većina ljudi se plaši ovoga, a baka je SAMO TO ŽELELA (VIDEO)

Zivot i stil - Ponedeljak 09.03.2020 - 11:58

Za svoj jubilarni rođendan, 100-godišnja Amerikanka Rut Brajant htela je da doživi hapšenje, a ta želja joj se ispunila kada su policajci došli u starački dom i priveli je zbog "egzibicionizma"

To je za baku bila prava žurka Foto: Printskrin Youtube To je za baku bila prava žurka Foto: Printskrin Youtube
Za svoj jubilarni rođendan, 100-godišnja Amerikanka Rut Brajant htela je da doživi hapšenje, a ta želja joj se ispunila kada su policajci došli u starački dom i priveli je zbog "egzibicionizma".
 
Policajci su joj stavili lisice, ubacili u policijsko vozilo, upalili sirene i odvezli je do zatvora u okrugu Person u Severnoj Karolini.
 
Bakica se navodno opirala hapšenju, a niko nije znao da se iza svega krije njena životna želja - da jednom bude privedena.
 
Kako je preneo lokalni list, starica je odvezena u pritvor, a dok je izlazila sa mukom iz vozila, policiji je predložila da pohapse one koji proizvode tako neudobna sedišta.
 
Bakica je u ćeliji provela svega nekoliko minuta, ali je to za nju bila prava žurka. Nije kod sebe imala ni nakit ni novac, a odobren joj je samo jedan telefonski poziv.
 
U stanici su je snimili za policijski dosije, dali joj slike za uspomenu i vratili je srećnu i zadovoljnu u dom za stara lica.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: