Opljačkao banku, pa delio novac prolaznicima uz povike "Srećan Božić"

Zivot i stil - Sreda 25.12.2019 - 12:58

Muškarac sa belom bradom pritvoren je uz kauciju od 10.000 dolara zbog pljačke banke u Koloradu posle koje je prolaznicima bacao ukradeni novac u vazduh uz povike "Srećan Božić", javlja Rojters pozivajući se na policiju i lokalne medije.

Pobegao iz banke sa neutvrđenom količinom novca FOTO: Shutterstock Pobegao iz banke sa neutvrđenom količinom novca FOTO: Shutterstock
Šezdesetpetogodišnji Dejvid Vejn Oliver uhapšen je ubrzo u obližnjem kafiću Starbaks nakon što je opljačkao Academi banku u Kolorado Springsu, saopštila je policija.
 
Osumnjičeni je, prema tvrdnjama policije, "pretio upotrebom oružja" i pobegao iz banke sa neutvrđenom količinom novca.
 
Lokalna TV stanica KKTV izvestila je tokom dana, pozivajući se na očevice, da je Oliver izašao iz banke i bacao novac. 
 
"Počeo je da baca novac iz torbe pre nego što je povikao: 'Srećan Božić'", citirala je TV stanica jednog od građana Kolorado Springsa, prenosi Rojters. 
 
Očevidac je na naveo da su prolaznici uzeli deo novca i vratili ga banci, dok je Oliver ušao u Starbaks, seo i čekao policiju da ga uhapsi, izvestila je KKTV.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: