Penzioner teroriše vozače: Vandalizovao više od 1.000 kola (VIDEO)

Zivot i stil - Nedelja 03.02.2019 - 13:17

Španska policija procenjuje da je naneo štetu od pola miliona evra i tvrdi da ne može da ga zaustavi jer čim izađe iz pritvora nastavlja gde je stao

Naneo štetu od pola miliona evra FOTO: Profimedia Naneo štetu od pola miliona evra FOTO: Profimedia
Više od decenije stanovnici jednog predgrađa španskog grada Vigo žive u strahu da ne zateknu svoja kola izgrebana ključem i novčićima i sa čačkalicama nabijenim u bravu, a iza svega stoji Hoze Antonio (79), koji je samo prošle godine vandalizovao više od 1.000 vozila.
 
Većina huligana pokušava da se sakrije, ali ne i ovaj penzioner. On usred dana, ne zazirući od svedoka, oštećuje vozila i štapom napada one koji mu priđu da ga zaustave. Po proceni policije 2018. je nanizao 1.120 izgrebanih automobila, a ova godina mu je “sjajno” počela, jer već postoje dokazi za 120 slučajeva.
 
Hoze je na zahtev policije otišao na pregled kod psihijatra, ali je lekar utvrdio da nema kognitivnih poremećaja i on je pušten posle tru dana na mentalnoj klinici. Stručnjaci smatraju da iza ovog antisocijalnog ponašanja stoji potpuni nedostatak empatije.
 
- On nije bolestan već samo zao i besan na svet – rekao je policijski ekspert lokalnom listu Glas Galicije i ocenio da je Hoze veoma tvrdoglav.
 
Vandal je pod stare dane privođen na desetine puta zbog nanošenja materijalne štete i fizičkih napada i ozloglašen je u kraju gde “operiše”, ali ne odustaje. Ljudi su čak oblepili ulice plakatima upozorenja sa njegovim likom i plaše se da ostavljaju vozila napolju, dok je jednom čoveku Hoze polomio nos u naočare štapom.
 
Policija procenjuje da je naneo štetu od pola miliona evra i tvrdi da ne može da ga zaustavi jer čim izađe iz pritvora nastavlja gde je stao.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: