Pevač pušten na slobodu posle hapšenja zbog kokaina: "Lečiće se od zavisnosti"

Zivot i stil - Nedelja 10.11.2019 - 12:46

Britanski pevač Pit Doerti (Pete Doherty) pušten je na slobodu posle dva dana pritvora u Parizu zbog upotrebe droge, a tužilaštvo je zatražilo novčanu kaznu od 5.000 evra ili zatvor.

Uhapšen u četrvtak uveče u Parizu FOTO: Getty Images Uhapšen u četrvtak uveče u Parizu FOTO: Getty Images
Pevač bendova "Libertins" (The Libertines) i "Bejbišejmbls" (Babyshambles) uhapšen je u četrvtak uveče u Parizu pošto je kupio kokain.
 
Novčana kazna, ukoliko ne bude plaćena, može da se preinači u zatvor, navelo je tužilaštvo i dodalo da kaznu treba da potvrdi sud u Parizu.
 
Njegov advokat je rekao da je Doerti koji je na evropskoj turneji, obećao da će se lečiti od zavisnosti.
 
Policijski izvori su preneli da se Doerti pijan opirao hapšenju i da je imao dve kesice kokaina od kojih je jedna bila otvorena, kao i da je on uzeo kokain.
 
Doerti (40), bivši partner manekenke Kejt Mos (Kate Moss), često je bio na naslovnim stranama štampe zbog incidenata povezanih sa uzimanjem teških narkotika, a godinama ima problema sa policijom zbog alkoholizma i narkomanije i ugrožavanja javnog reda.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: