Pored Stalonea i Naomi Kembel stiže u Beograd: Sve se sprema u tajnosti, "Imaće ISTI PRIJEM"

Zivot i stil - Subota 28.08.2021 - 01:11

Top model u naš glavni grad stiže polovinom septembra, dok će glumac stići mesec dana kasnije. Oboje će u Srbiji boraviti nekoliko dana, a njihov doček uveliko se sprema.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Nakon što su holivudske face poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson boravile u Beogradu radi snimanja filma, u srpsku prestonicu stižu nove zvezde. U pitanju su čuveni glumac Silvester Stalone i manekenka Naomi Kembel, koja je već boravila u Beogradu pre četiri godine, piše Blic.
 
- Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenJe tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru - ističe izvor upućen u doček.
 
U razgovoru za “Blic” privrednik Andreja Kesić objasnio je koji je razlog posete Naoim Kembel, ali i da svetski top model dolazi u pratnji bliskog prijatelja Marka Bizaria koji ima planove da investrira u Srbiji:
 
- Marko Bizari izvršni direktor brenda “Guči” dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu - izjavio je Kesić za “Blic”, a potom dodao da je Đuzepe Ciprijani bio oduševljen Beogradom i da se finalni odgovori o pregovorima u investiranje u Srbiji očekuju u narednim nedeljama. Ono što je interesanto, Ćiprijani je u nedelju otvorio hotel u Njujorku, a njegov gost je bio najbolji srpski teniser.
 
- Prvi gost mu je bio Novak Đoković. Sve filmske zvezde i džet set je svakodnevno u njegovim restoranima. Grand Njujork mu je ustupio brojne svoje lokacije ne bi li oplemenio i postavio grad na mapi sveta - izjavio je Andreja.Sa druge strane Stalone stiže nešto kasnije.
 
- S obzirom na to da je navikao da ga horde obožavaoca prati gde god se pojavi, Stalone je tražio da što neprimetnije dođe u Beograd, te da ima lično obezbeđenje i vozača ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel. On će biti specijalni gost jednog sportskog takmičenja.
 
S druge strane Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici.
 
Kako bi Naomi i Stalone stekli što bolji utisak o našoj zemlji, a i prestonici svi rade ne tome da se ovde osećaju kao kod kuće.
 
 
Naomi sa sobom vodi šminkere i frizere
 
Tokom prve posete Beogradu, obezbeđenje Naomi Kembel bila je jedna agencija iz Novog Sada, a njihov direktor otkrio je kakva je čuvena manekenka uživo.
 
– Utisci njene posete su veoma pozitivni. Došla je u pratnji menadžera, frizera, šminkera i čoveka koji je zadužen zadnjih 10 godina za njenu bezbednost, Andree, bivšeg vojnika, pripadnika italijanskih specijalnih jedinica. Jedan veliki šmeker i profesionalac. Sve u svemu, profesionalan tim koji je zajedno sa nama doprineo da sve prođe bez greške - rekao je tada Dragan Lekić koji je vodio njene obezbeđenje, pa dodao:
 
- Naomi je najlepša žena na svetu, uživo izgleda kao i na televiziji, brine o svom medijskom izgledu i ništa ne prepušta slučaju.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: