Preminuo glumac iz „Mućki“ Ron Pember

Zivot i stil - Petak 11.03.2022 - 13:04

Glumac Ron Pember, kojeg će publika pamtiti kao Baza iz popularne britanske serije "Mućke", preminuo je u utorak u 87. godini života.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Vest o smrti Rona, koji se pojavio u više britanskih sitkoma uključujući „Tajnu vojsku“ (Secret Army), potvrdio je njegov unuk Pol Pember.
 
– Sadašnja tuga je nekadašnja sreća. Takav je dogovor – napisao je Pol na Tviteru.
 
Ron Pember je u "Mućkama" nastupao 1983. godine.
 
- Ožalošćeni smo što čujemo vesti o smrti Rona Pembera koji je igrao Baza u seriji. Izražavamo saučešće njegovoj porodici i prijateljima - navedeno je na Tviter nalogu "Mućki", a prenosi "Miror".
 
 
Saučešće su izrazile brojne javne ličnosti, uključujući glumca Denija Džona Džulsa i novinara Dena Kelija.
 
Dokazujući svoje beskrajne talente, Ron je takođe napisao scenski mjuzikl pod nazivom "Džek Trbosek" 1975. o viktorijanskim ubistvima u Londonu kasnih 1880-ih. Njegov mjuzikl i dalje redovno izvode amaterske pozorišne grupe i kompanije širom sveta.
 
Ron Pember je rođen u Eseksu u Engleskoj 1934. godine. Prestao je da glumi nakon što je doživeo moždani udar 1992. i povukao se da živi u Sautendu.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: