Putnici “mrtvi ladni” dok U autobusu veje sneg i šiba oluja: Neverovatan prizor “zimske idile” iz Sibira (VIDEO)

Zivot i stil - Četvrtak 02.01.2020 - 12:50

Na društvenim mrežama pojavio se snimak “zimske idile” u Sibiru. Ljudi kao da su navikli da zaklona nema ni unutar javnog prevoza

Navikli na oštre zime i mećave FOTO: Printscreen Navikli na oštre zime i mećave FOTO: Printscreen
Meštani Norilska na dalekom severu Rusije navikli su na oštre zime i mećave kakve bi potpuno paralisale naše gradove, što se vidi po njihovoj reakciji na jedan jako neprijatan doživljaj iz autobusa.
 
Pročitajte još: Zapaljeni auto krenuo sam od sebe, prolaznici u čudu: Pogledajte nesvakidašnju scenu u Ljubljani (VIDEO)
 
Naime na društvenim mrežama pojavio se snimak putnika u debelim jaknama prekrivenih snegom. Debeli beli pokrivač je i na podu, a mećava kao da prolazi kroz zidove i šiba nesrećne ljude u sedištima.
 
Povodom ovog incidenta oglasio se gradonačelnik Norilska i otkrio da je njega izazvao kvar na ventilaciji, zbog čega je vetar brzine 30 metara u sekundi naneo sneg u unutrašnjost autobusa.
 
Putnici tokom celog ovog haosa mirno sede kao da se ništa neuobičajeno ne dešava, što je navelo komentatore na društvenim mrežama na zaključak da im ovo nije prvi put.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: