Sprema se film o legendarnom srpskom fudbaleru i treneru

Zivot i stil - Četvrtak 22.04.2021 - 11:09

Italijanski filmski stvaraoci blizu su realizacije ideje da snime film o Siniši Mihajloviću.

Životna priča Mihajlovića zanimljiva za filmadžije FOTO: Reuters Životna priča Mihajlovića zanimljiva za filmadžije FOTO: Reuters
Životna priča srpskog fudbalera i trenera toliko je zanimljiva da u Italiji nameravaju da je ekranizuju.
 
Nakon što je Miha u Bolonji pobedio tešku bolest leukemiju i što je njegova knjiga "Utakmica života" doživela veliku popularnost, producenti u Italiji došli su na ideju da snime seriju.
 
Pozato je i ko bi tumačio lik Mihajlovića, a to je popularni italijanski glumac Pjerfranćesko Favino (51), koji je između ostalog delio kadrove i sa Bred Bitom u popularnom filmu "Svetski rat Z". Međutim, da bi se ušlo u realizaciju projekta, potrebna je saglasnost trenera Bolonje, a u toku su pregovori.
 
Siniša je oduševljen idejom. Cela njegova priča podseća na sjajan scenario, on je onaj koji je živeo hiljadu života - reči su dobro upućenog u snimanje serije, a prenose italijanski mediji
 
Knjiga "Utakmica života", u kojoj su opisani mnogi segmenti Mihajlovićevog života, od rodnog Borova, preko igranja za Crvenu zvezdu, do Italije, bila bi odličan izvor za scenario.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: