Šta se dešava posle smrti? Kijanu Rivs zna odgovor

Zivot i stil - Subota 18.05.2019 - 18:27

Poznati holivudski glumac Kijanu Rivs gostovao je pre nekoliko dana u talk-show emisiji kod voditelja Stivena Kolberta. Glavne teme bile su im umetnost i filozofija.

Glumca zadesila serija tragedija FOTO: Getty Images Glumca zadesila serija tragedija FOTO: Getty Images
U jednom delu emisije Rivs je pokušao da objasni radnju filma „Bill & Ted“ u kom dva lika treba da napišu pesmu od koje zavisi sudbina čitave planete.
 
– Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma – rekao je Rivs. Kolbert ga je zatim pitao šta misli da se dešava posle smrti. Kianu je malo razmislio i rekao: “Znam da ćemo nedostajati onima koji nas vole.”
 
Posle toga nastao je tajac, a voditelj je deset sekundi ćutao i razmišljao o njegovom odgovoru.
 
I ko bi to bolje znao od Kianu Rivsa koji je izgubio nekoliko najbližih ljudi u životu. Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promenio čak četiri srednje škole. Tada je patio i od disleksije, poremećaja pažnje, piše Nedeljnik.
 
Godine 1998. zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom devojkom, Dženifer Sim, čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.
 
Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: