Švarceneger napravio totalni krš i lom u Los Anđelesu

Zivot i stil - Subota 22.01.2022 - 14:10

Američki glumac Ardold Švarceneger doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu, potvrdio je njegov portparol.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
U sudaru četiri vozila lakše je povređena jedna osoba, saopštila je policija Los Anđelesa, a na fotografijama s lica mesta vidi se veliko SUV vozilo na krovu najmanje dva automobila na raskrsnici u Brentvudu i Švarceneger koji stoji u blizini, prenosi BBC.
 
Policija je saopštila da niko nije uhapšen i isključila prisustvo alkohola ili droge kod učesnika.
 
Prema policijskom izveštaju do kog je došao CBS, vozač SUV-a bio je blizu raskršća Bulevara Sunset i Avenije Alenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, no SUV je prošao kroz crveno i skrenuo ulevo, nakon čega je Prius podleteo pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porše.
 
Svedoci kažu da je prizor izgledao "ludo", kao neka scena iz akcionog filma.
 
Vozačica Priusa koja je zadobila povrede vozilom Hitne pomoći prebačena je u bolnicu, no nije u životnoj opasnosti. Navodno je gadno krvarila od posekotine na glavi, ali oporaviće se. Švarcenegerov portparol kaže da glumac nije povređen i da je na licu mesta razgovarao s pripadnicima hitnih službi te s povređenom osobom.
 
Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: