„Tokio zove“ – najprivlačnija atletičarka na svetu ide na Olimpijske igre

Zivot i stil - Nedelja 04.07.2021 - 12:02

Nemačka trkačica Alisa Šmit, po mnogima najatraktivnija atletičarka na svetu, objavila je da ide na Olimpijske igre u Tokiju, što je obradovalo njene brojne obožavaoce.

FOTO: Instagram FOTO: Instagram
„Tokio zove – idem na Olimpijske igre“, napisala je na Instagramu nemačka atletičarka specijalizovana za trke na 400 metara.
 
„I dalje deluje nestvarno! Toliko sam zahvalna i istovremeno oduševljena što ću iskusiti nešto o čemu sam sanjala od kada sam počela da treniram“, dodala je Šmitova.
 
Dvadesetdvogodišnja Nemica pokazala je veliki potencijal još dok se takmičila u mlađim kategorijama, ali je napravila veliki proboj u karijeri kada je zbog odličnih rezultata imenovana početkom godine kao jedna od članica nemačkog tima u štafeti 4 x 400 metara na dvoranskom Evropskom takmičenju u Poljskoj.
 
Sada će imati šansu da osvoji i medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju koje počinju 23. jula. Alisa će nastupiti u ženskoj štafeti 4 x 400, kao i mešanoj štafeti – disciplini koja će ove godine debitovati.
 
Uz profesionalne uspehe, Nemica je stekla i veliku popularnost na društvenim mrežama. Mnogi su je nazvali najatraktivnijom atletičarkom na svetu, ali ona insistira da ne obraća mnogo pažnje na takvu titulu.
 
„Ne znam zašto sam uopšte dobila ovu titulu. Sport je uvek na prvom mestu. Na društvenim mrežama imate hiljade devojaka koje odlično izgledaju, ali nemaju ovoliko obožavalaca“, kaže lepa Nemica.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: