Veliki pas mirno i kulturno sedeo u avionu (VIDEO)

Zivot i stil - Subota 26.01.2019 - 13:14

Portparol kompanije China Southern Airlines izjavio da se životinja pristojno ponašala

Snimak postao viralan FOTO: Printscreen/YouTube Snimak postao viralan FOTO: Printscreen/YouTube
Snimak velikog psa koji sedi u kabini aviona kompanije China Southern Airlines postao je viralan na društvenim mrežama, a svi su se pitali zašto pas sedi među putnicima.
 
Smeđi aljaski malamut mirno i kulturno je sedeo na svom sedištu što je, priznaćete, vrlo neobična pojava u avionu.
 
Ispostavilo se da je kompanija dozvolila psu da putuje u svojstvu putnika jer je u pitanju pratilac za emotivnu podršku. To znači da je prisustvo psa odobrio i doktor, iako nije potreban nikakav poseban trening da bi se životinja kvalifikovala za taj status.
 
Portparol kompanije izjavio je da se životinja pristojno ponašala i da nikada nemaju problema sa psima koji su emotivna podrška putniku. Video je nastao prošle godine, ali je tek sad procurio u javnost.
 
Komentari su bili podeljeni – dok su jedni smatrali da psu nije mesto među putnicima, drugi su konstatovali da im pas manje smeta od bebe koja sve vreme plače. 
 
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: