VIDEO Najuverljivije scene seksa svih vremena

Zivot i stil - Nedelja 21.03.2021 - 14:16

Neki fimovi su jednostavno bolji od pornografije. Ukoliko ste željni prave radnje, likova, drame i opisa priče koja je dovela do vrelih scena vođenja ljubavi, umesto pukog i izveštačenog, nekada čak i usiljenog seksa - na pravom ste mestu.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Portal nova.rs donosi nekoliko filmova koji u sebi sadrže provokativne i dramatične erotske scene koje su fanovi često opisivali i kao bolje od pornića. Za neke od navedenih scena morate biti stariji od osamnaest godina.
 
Cruel Intentions
 
Scena u kojoj Riz Viterspun i Rajan Filip vode ljubav prvi put postala je legendarna jer su i u pravom životu glumci bili u vezi (prim.aut. kasnije se oženili i rastali). Hemija koju dočaravaju na filmu je vrlo jaka, a svaki deo filma vodio je do ovog trenutka.
 

 
Taking Lives
 
Anđelina Džoli i Itan Havk se u ovom trileru pohvataju po celom stanu. Razbijaju se lampe i vaze, a strast je uzavrela. Džoli je već ranije pokazala svoje telo, ali ovoga puta je na vrhuncu slave uživala u sceni seksa sa harizmatičnim Itanom.
 

 
The Notebook
 
Napeta scena u kojoj znate da će se Eli i Noa totalno razići ili će se pomiriti. Na našu sreću glavni likovi ovog remek-dela se mire i doživljavaju romansu koju smo čekali sve vreme.
 

 
Nine ½ Weeks
 
Kim Basindžer i Miki Ruk su žarili i palili krajem osamdesetih godina dvedesetog veka. To je jedan od najgledanijih filmova upravo zbog scene ispred zamrzivača u kojem se međusobno hrane voćem i povrćem iz frižidera. Kocke leda su jednostavno previše za svakog gledatelja.
 

 
Love
 
Erotska drama koja govori o ljubavi dvoje umetnika, studenta filmske produkcije Marfija i kontroverzne umetnice Elektre. Tokom celog filma možemo gledati bezbroj scena pravog seksa punog orgazama i ejakulacije.
 

Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: