Vloger ponudio po 15 miliona dolara Smitu i Roku za boks meč

Zivot i stil - Ponedeljak 28.03.2022 - 14:20

Džejk Pol ponudio je da organizuje boks meč između Vila Smita i Krisa Roka nakon što je dobitnik Oskara za najboljeg glumca ošamario komičara na noćašnjoj ceremoniji.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Pre nego što je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u Kralju Ričardu, Smit je ošamario Roka, koji se našalio na račun supruge svog kolege Džejd Pinket Smit, koja je takođe glumica.
 
Jutjub zvezda Džejk Pol, koji ima skor od pet pobeda kao profesionalni bokser, brzo je reagovao na incident.
 
„Neka me neko pozove telefonom sa bokserskim predstavnikom Vila Smitsa što pre. Imam 15 miliona dolara za Vila Smita i 15 miliona za Krisa Roka ako su spremni. Uradimo to u avgustu na mom anderkardu“, napisao je Pol na Tviteru.
 
Pol je rekao i da je to „ludo“, kao odgovor na tvit koji je uporedio njegov nokaut bivšeg UFC šampiona Tajrona Vudlija sa Smitovim udarcem.
 
 
Pol nije jedini iz sveta borilačkih sportova koji je reagovao na incident.
 
„Konačno! Konačno #Oscar vredan gledanja. A Kris Rok ima bradu“, napisao je na Tviteru predsednik UFC organizacije Dejna Vajt. 
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: