Za transrodnu manekenku Holivud usred Gruzije

Zivot i stil - Nedelja 02.06.2019 - 13:43

Model Andreja Pejić snima film u Tbilisiju

Andreja Pejić snima holivudski film Andreja Pejić snima holivudski film "Drugi ja" FOTO: Instagram
Transrodna manekenka Andreja Pejić, koja trenutno u prestonici Gruzije Tbilisiju snima holivudski film "Drugi ja", ne skriva oduševljenje što je deo ovog projekta. O tome dovoljno govori njena nadahnuta objava na "Fejsbuku".
 
- Jako sam srećna što sam deo specijalnog projekta, i to kao glavna glumica - piše Andreja. - Uživam do krajnjih granica ovde u Tbilisiju. Ležim na zelenoj livadi i slušam Mocarta. Sunce ovde sija drugačije.
 
Uloge u ovom ostvarenju tumače i Džim Stardžes, Rodžer Ešton Gifits, Rona Mitra, Majk Soha... Džim glumi arhitektu kome je otkrivena posebna bolest oka, pa može da vidi skrivenu realnost i "pročita" istinske motive kod ljudi. Te vizije mu postaju nepodnošljive i on se zaljubljuje u misterioznu ženu, suočavajući se sa pravom istinom o svom identitetu. Film bi trebalo da bude završen do kraja godine.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: