Zlatna malina i bivšem gradonačelniku - i njegovom šlicu

Zivot i stil - Nedelja 25.04.2021 - 13:43

Bivši gradonačelnik Njujorka, Rudi Đulijani, nagrađen je Zlatnom malinom za jednu od najgorih uloga ove godine zbog nesvesnog učešća u nastavku filma o Boratu Saše Barona Koena. Apsolutni ovogodišnji pobednik je film pevačice Sije "Muzika".

Lični advokat Donalda Trampa i nekadašnji gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani FOTO: Getty Images Lični advokat Donalda Trampa i nekadašnji gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani FOTO: Getty Images
Film pevačice nailazio je na niz kontroverzi jer je na pogrešan način prikazala ljude sa autizmom, a po izlasku trejlera za film svađala se sa svim neistomišljenicima na Tviteru, da bi potom ugasila svoj nalog na toj društvenoj mreži.
 
Kontroverznom filmu pripale su čak tri nagrade u vodećim kategorijama.
 
Muzika je priznanje za najgoru glumicu donelo Kejt Hadson, a i Zeglerovoj u kategoriji sporednih ženskih rola. Sija je nagrađena Zlatnom malinom za režiju.
 
Lični advokat Donalda Trampa i nekadašnji gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani proglašen je za najgoreg sporednog glumca za ulogu u ostvarenju Borat: Naknadni film.
 
Neplanirano učešće u filmu Saše Barona Koena nanelo je štetu Đulijanijevoj reputaciji jer u jednoj sceni se vidi kako bivši gradonačelnik Njujorka stavlja ruku u pantalone u prisustvu Boratove ćerke, koja se predstavlja kao TV novinarka.
 
Đulijani se branio rekavši da se nije desilo ništa neprimereno i da je samo uvlačio košulju.
 
"Uloga" je Đulijaniju donela i drugu Zlatnu malinu – nagradu za najgori glumački par, koja je pripala njemu i "rajsferšlusu na njegovim pantalonama".
 
Zlatne maline godišnja su priznanja za izuzetno loše poteze u filmskoj industriji, a od 1980. godine tradicionalno se dodeljuju uoči svečane ceremonije uručenja Oskara.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: