Članovima svoje porodice poklonio DNK testove za Božić

Zivot i stil - Subota 05.01.2019 - 12:58

Jedan muškarac je sve članove svoje porodice odlučio da obraduje za Božić - kućnim DNK testovima. Svima je skoro uništio ovaj, a lako je mogao i mnoge naredne Božiće, piše britanski Mirror.

Svima je skoro uništio Božić FOTO: Thinkstock Svima je skoro uništio Božić FOTO: Thinkstock
Svoju priču je potom ispričao na Redditu. Počeo je sa objašnjenjem da je ranije ove godine kompanija AncestryDNA imala kućne DNK testove na sniženju (u kojima se ostavi malo sadržaja iz nosa na sterilnom štapiću) pa je on, iz nekog razloga, pomislio kako bi to bio odličan božićni poklon. Kupio je šest komada: za sebe, mamu i tatu, brata i dve sestre. 
 
"Čim smo svi otvorili poklone mama je počela da paniči. Rekla je da "ne želi da se testiramo jer brine da ti kućni DNK testovi sadrže neke štetne hemikalije, ali bilo je i očigledno da zapravo paniči iz nekog drugog razloga", ispričao je čovek koji je odlučio da ostane anoniman. 
 
On je dodao da su majci objasnili da testovi ne sadrže ništa toksično, ali ona je bila odlučna da odbije testiranje.
 
"Kasnije, nakon nekoliko sati, počela je da nas uverava da je dovoljno da se samo jedan od nas testira jer ćemo, prema njenim rečima, ionako svi imati iste rezultate, pošto smo braća, i da je bolje da druge testove vratim u apoteku i uštedim novac". 
 
Budući da se svih troje dece i nakon tog pokušaja majke još htelo da testira, napetost je rasla. Kako je mladić napisao, roditelji su otišli u spavaću sobu, gde su nastavili da se svađaju narednih sat vremena, dok se četvoro dece u prizemlju pitalo što se događa. 
 
A onda je došlo do zapleta. Roditelji su se spustili i svima im objasnili da jedno od njih ima drugog oca.
 
"Dogodilo se da je otac moje sestre umro ubrzo nakon njenog rođenja. To je za mamu bilo jako težak period ali je ona imala prijatelja sa kojim je sve lakše prebrodila. Kasnije se u tog prijatelja, mog oca, i zaljubila pa su zajedno osnovali ostatak moje porodice", ispričao je anonimni muškarac. 
 
Nakon objašnjenja, bračni par je po prvi put deci pokazao i fotografije iz tog peroda, na kojima je i pokojni otac devojčice. A čovek koji je celu priču započeo svojim bizarnim poklanom, tvrdi da su događaji sa Badnje večeri članove njegove porodice još više zbližili. 
 
"Ovo je Božić koji nećemo zaboraviti. I da, naravno, ipak ćemo svi uraditi test", zaključio je on.
 
My mom got me a DNA test kit for xmas... Im not sure my dad is really my dad anymore.... from r/KendrickLamar
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: