Fakultet za influensere – Za seksualne radnice

Zivot i stil - Utorak 13.10.2020 - 15:00

Fakultet za influensere je konačno osnovan. I zašto uopšte nismo iznenađeni što se to desilo.

I sve je besplatno! FOTO: Promo I sve je besplatno! FOTO: Promo
Ali ima još ludih detalja. Ova visokoškolska ustanova za vrlo cenjeno zanimanje današnjice je napravljena za komercijalne seksualne radnice. Ili prostitutke. I muške isto to. Ideja je da im se pomogne kako bi se prekvalifikovale pa umesto da se bave običnim seksualnim komercijalnim poslom pod mostom recimo, mogu da pređu na Instagram, TikTok ili OnlyFans pa tamo da se slikaju golišave i fino zarade, kao i druge kolege influenseri.
 
Centro University ima kurseve na kojima će budući seks influenseri moći da nauče kako da monetizuju svoje veštine, kako da se promovišu i šire na društvenim mrežama. I sve je besplatno!
 
MelRose Michaels, seksualna komercijalna radnica i ambasadorka brenda FanCentro koji stoji iza projekta kaže kako je vrlo uzbuđena što je kurs dostupan svima.
 
Michaels će biti i jedna od predavača na Fakultetu za influensere, pošto zna posao.
 
Potpredsednik kompanije Kat Revenga kaže da je na ideju došao pre dve godine.
 
“Čudno je da imamo industriju bez izvora edukacije, ali u online adult industriji odsustvo je upečatljivo, Da biste uspeli kao seksualni radnici online treba vam puno veština. Ljudi misle da je potrebno da izgledate dobro, ali sve je to biznis – marketing, brend menadžment, fotografija i videografija, editovanje, knjigovodstvo, šminka i kosa. Sve morate da znate.”
Domino magazin, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: