Het trik Berahina: Za dva meseca tri deteta sa tri žene!

Zivot i stil - Sreda 26.09.2018 - 08:25

LONDON - Napadač engleskog fudbalskog kluba Stouk siti Saido Berahino dobio je za šest nedelja troje dece sa tri različite žene.

Berahino plodotvorniji van terena FOTO: Daily Star Berahino plodotvorniji van terena FOTO: Daily Star
Kako prenosi britanski "San", Berahino koji je postigao samo jedan gol za 913 dana, plodotvorniji je van terena, gde je potvrđeno da je otac dvoje dece, dok se još čekaju rezultati za treće dete rođeno 15. jula.
 
"Berahino je konačno pronašao mrežu nakon 913 dana, ali i dalje je otac više dece nego što je postigao golova ove sezone", piše britanski list.
 
Kako se navodi, najpre je njegova bivša verenica Stefanija Kristoforu rodila dečaka 30. maja, a zatim i bivša devojka Čelsi Levles devojčicu 17. jula.
 
Sada se pojavila i treća devojka koja tvrdi da je igrač tima koji se takmiči u Čempionšipu otac njenog deteta, rođenog 15. jula i traži da se on upiše u detetovu krštenicu.
 
Berahino je igrao za englesku omladinsku reprezentaciju, a kasnije se opredelio da igra za Burundi, čije državljanstvo takođe poseduje.
 
On je u januaru 2017. godine prešao iz Vest Broma u Strouk za 12 miliona funti.
RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: