HITLER I LENJIN se bore za vlast na izborima

Zivot i stil - Nedelja 23.09.2018 - 11:15

U malom peruanskom gradu Jungar, visoko u Andima, za dve nedelje biće održžani izbori za gradonačelnika na kojima se Hitler nada povratku na vlast, a Lenjin pokuššava da ga u tome spreči.

Hitler se vraća, Lenjin pokuššava da ga spreči FOTO: Profimedia Hitler se vraća, Lenjin pokuššava da ga spreči FOTO: Profimedia
Rojters navodi da su se svuda po tom gradu pojavili natpisi "Hitler se vraća" i "Hitler je uz narod" koji se odnose na bivššeg gradonačelnika Hitlera Albu Sančesa, koji je na vlasti u Jungaru bio od 2011. do 2014. godine.
 
Njegov politički rival Lenjin Vladimir Rodriges Valverde pokuššao je proššle nedelje da izdejstvuje zabranu Hitlerove kandidature za izbore koji se održžavaju 7. oktobra, ali je lokalna izborna komisija odbacila njegov zahtev.
 
Rojters prenosi da Hitler Alba naglaššava da odbacuje sve za šta se nemački nacistički diktator Adolf Hitler zalagao i da žželi da vlada na poššten i transparentan način.
 
Alba tvrdi da njegov otac nije znao ko je bio Hitler kada mu je dao to ime. Prema rečima ovog političara, on je razmiššljao da promeni ime kada je saznao za zločine pravog Hitlera, ali je ipak odustao od toga.
 
- Ja sam dobri Hitler - rekao je Alba peruanskoj televiziji RPP.
 
Rojters navodi da u Peruu i drugim zemljama Latinske Amerike roditelji često biraju strana imena koja im čudno zvuče uprkos tome ššto ona u inostranstvu imaju negativnu konotaciju.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: