Gradonačelnik Milenković razgovarao sa predstavnicama Sindikata i Sportskog saveza

Lokalne vesti - Utorak 19.10.2021 - 14:10

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević razgovarali su danas sa predstavnicama Saveza samostalnih sindikata u Vranju i sindikalne organizacije Sportskog saveza Vranje.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Prema rečima gradonačelnika, rešenje normativnih i pravnih odnosa između Grada i Sportskog saveza treba tražiti isključivo u saradnji sa nadležnim institucijama, jer poslednji istupi nisu način za rešenje problema.

„Gradsko rukovodstvo je spremno za dijalog. Prvi korak ka rešenju problema je potpisivanje Ugovora o sufinansiranju programskih aktivnosti Sportskog saveza.


Nadam se da će njihovi predstavnici uvažiti činjenicu da je ovo jedino moguće zakonsko rešenje, jer Grad Vranje nije osnivač Sportskog saveza i ne može finansirati plate zaposlenih, već isključivo programske aktivnosti“, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: