Jednom mesečno pregledi EMINENTNOG endokrinologa

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.03.2020 - 14:11

Direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić je dogovorom sa eminentnim stručnjakom prof. dr Slobodanom Antićem, internistom-endokrinologom, omogućila svim korisnicima zdravstvenih usluga sa krajnjeg juga Srbije da dobiju pomoć kada su u pitanju hormonski poremećaji i poremećaji metabolizma (endokrinologija) u našoj ustanovi jedanput mesečno.

Zdravstveni centar Vranje. Foto: S.Tasić/OK Radio Zdravstveni centar Vranje. Foto: S.Tasić/OK Radio

Sve dodatne potrebne informacije kao i uput za pregled kod Prof. dr Slobodana Antića svi pacijenti će dobiti kod svog izabranog lekara.

- Ovim dogovorom proširena je saradnja koju imaju Zdrastveni centar Vranje  i Klinički centar Niš u kvalitativnom i kvantitativnom smislu  u okviru koje je podsećamo vraćen Konzilijarni pregled za onkološke pacijente u Vranje i kojom su omogućeni pregledi magnetnom rezonacom za naše pacijente u Kliničkom centru Niš - kaže direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić.

Ona dodaje i da je ZC Vranje cilj da se pacijentima omogući kvalitetna i sva potrebna zdravstvena zaštita.

- Gde smo to u mogućnosti, bez odlaska iz Vranja, kao u ovom slučaju, ali i da smanjimo troškove koje zdravstveni sistem ima kada pacijente šaljemo ka ustanovama tercijarne zdravstvene zaštite - navodi Antićeva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: