Karić u Vranju PROSLAVIO ROĐENDAN UNUKU (VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 18.07.2018 - 08:03

Bogoljub Karić, biznismen i političar, bio je najveseliji gost na prvom rođendanu najmlađeg unuka Petra, koji su porodice Stojilković i Karić proslavile u Vranju.

Sa proslave u Vranju. Foto: FB Sa proslave u Vranju. Foto: FB

“Želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu!”, napisao je Bogoljub Karić na svom FB profilu.

- Prva godina života našeg najmlađeg unuka Petra bila je lepa, vesela i srećna.

U srpskom Vranju, gradu punom pesme, igre i veselja, gradu Bore Stankovića, upoznao sam mnogo predivnih ljudi.

Obišao sam ceo svet i mogu da kažem sa sigurnošću, da nigde ne mogu da vam pokažu takvo gostoprimstvo i prirede takvo veselje, kakvo mogu u Vranju!!
! - napisao je Karić.

Karić u svom obraćanju javnosti na FB dodao da je imao prilike da prošeta  Vranjem i da se susretne sa “srećnim,nasmejanim licima”.

Karić se zahvalio i porodici Stojiljković, na divnoj organizaciji proslave prvog rođendana njihovog zajedničkog unuka Petra.

Na proslavi je  vidno raspoložena bila i njegova supruga Milanka, kao i Nikolin otac Momir Stojiljkovć, direktor ovdašnjeg “Komrada” i visoki funkcioner GrO SNS - a.

Video sa proslave možete pogedati ovde.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
kokeza
18.07.2018. , 11:18
Iju kakva vest,tresla se gora....i ko je taj Karić i u čemu je bitan za Vranje i Vranjance sem što je neki tamo dečko poreklom iz Vranja oženio njegovu poznatu ćerku po pevanju, brakovima,razvodima,žurkama po belom svetu i u vili Jelena, itd ? Da li je završila neku Akademiju,Sorbonu,Kembridz,Bristol ,pa da nam je drago ovako ne razumem u čemu je štos ? ispada da je u životu bitno da ti je tata tamo neki Karić,Beko,Mišković da bi te cenili što tako lepo trošiš njihove tajkunske milijarde ? A i ovaj mladoženja iz Vranja,u čemu je on poznat sem što je oženio ovu poznatu?Da ne planira možda da nam dovede Transibirsku železnicu? objasnite mi novinari?
Jmf
18.07.2018. , 13:22
I Kurta ciganin je pravio rodjendan na unuka, ništa niste napisali,čudno.....