Nova Biohemijska laboratorija SiSiLab otvorena u Vranju (Foto)

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.04.2024 - 12:40

U srcu Vranja, na adresi Svetozara Markovića broj 3, otvorena je najnovija biohemijska laboratorija, SiSiLab. Ova moderna laboratorija opremljena je najsavremenijom opremom i predstavlja vrhunski centar za medicinske analize u gradu.

Foto:OK radio,G.Mitić Foto:OK radio,G.Mitić
Jedan od ključnih elemenata koji čini SiSiLab posebnim je stručni tim specijalista biohemijske medicine. Tim vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom garantuje najviši nivo tačnosti i pouzdanosti u obavljanju medicinskih testova.
 
SiSiLab nudi širok spektar testova iz različitih oblasti medicinske biohemije, uključujući hematologiju, endokrinologiju, imunologiju i mnoge druge važne discipline. Bez obzira na potrebe pacijenta, SiSiLab ima mogućnost pružanja preciznih analiza i dijagnostike.
 
Ova nova biohemijska laboratorija predstavlja ključni doprinos zdravstvenom sektoru Vranja i okolnih područja, pružajući vrhunsku zdravstvenu negu i podršku lokalnoj zajednici.
 
SiSiLab poziva sve zainteresovane pacijente i medicinske profesionalce da iskoriste njihove usluge i beneficije najsavremenije medicinske tehnologije. Za više informacija i zakazivanje termina, posetite njihovu lokaciju na Svetozara Markovića broj 3 ili kontaktirajte ih telefonom na broj 069 60 60 03
 
 

Foto Galerija

SISILAB

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: