Ovog vikenda u bioskopu

Lokalne vesti - Petak 07.10.2022 - 09:34

I ove subote na repertoaru dva filma

Foto:Promo Foto:Promo
 
Na repertoaru vranjskog bioskopa u sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 8. oktobra, su dva filma. Za mališane u terminu od 12 sati je avanturistički animirani film ,,Finikove avanture". ,,Ne zna mnogo ljudi da u svakoj kući žive fini – krznena stvorenja koja postoje među ljudima da bi se starala o čistoći kuće. Finik je mladi pripadnik fina kojeg ne zanima održavanje ćistoće, već smišlja načine kako da pravi smicalice drugim finicima. Ali sve se menja kada upozna Kristinu'', opis je ovog filma za najmlađe gledaoce.
 
Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,Karta za raj". Reč je o romantičnoj komediji u kojoj glavne uloge tumače Džordž Kluni i Džulija Roberts. Oni su bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Film je romantična komedija o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa, poručuju iz produkcije. Karte za bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: