Promocija knjige o najvećem srpskom obaveštajcu u sedištu NATO: Kako je Jovan Milanović poremetio planove Brisela

Lokalne vesti - Sreda 13.03.2024 - 09:36

Povodom 25 godina od NATO agresije na Srbiju, grad Vranje i gradski odbor SUBNOR - a, organizuju predstavljanje knjige „Jovan Milanović: Najveći srpski obaveštajac“, čiji su autori Ljuban Karan i Ilija Kartaz.

Foto: Promo Foto: Promo

„Knjiga predstavlja detaljnu i sveobuhvatnu studiju o obaveštajnoj operaciji koju je u sedištu NATO pakta i Briselu izveo general Jovan Milanović i o obaveštajnoj aferi koju je ta operacija proizvela.

Izuzetan i nestvaran operativni podvig, koji spada u tri najveća nakon Drugog svetskog rata, u potpunosti je poremetio planove zapadne vojne Alijanse i odložio agresiju na SR Jugoslaviju za skoro pola godine.”

O knjizi će govoriti Prof.dr Branko Krga, general pukovnik u penziji, Miloš Đošan, geral - major u penziji, Prof. dr Ilija Kajtez, pukovnik u penziji, Ljuban Karan, potpukovnik KOS - a u penziji, Jovan Milanović, general potpukovnik u penziji i Dejan Mastilović, iz izdavačke kuće “Filip Višnjić”.

Promcija knjige zakazana je za 13. mart u sali Doma vojske u 18 časova.

S.T.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: