Repertoar za vikend u pozorištu, i predstava i filmovi

Lokalne vesti - Petak 16.09.2022 - 11:15

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ večeras od 20 sati je predstava ,,Crna Ptica’’.

Foto:printscreen Foto:printscreen
U nedelju, 18. septembra, od 12 sati biće izvedena lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’. Obadve predstave izvode glumci vranjskog ansambla. 
 
Što se tiče bioskopskog repertoara, u subotu, 17. septembra, su dva filma.
 Za mališane u terminu od 12 sati je animirani avanturistički film ,,100% vuk’’. Ovo je priča o 100% vuku Frediju, nasledniku ponosne porodične loze vukodlaka. Uveren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Stariji članovi čopora spremaju mu izazov gde Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvek 100% Vuk, kratak je sadržaj ovog avanturističke komedije za decu.
 
 Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,After: Posle srećnog kraja’’, koji je bioskopsku premijeru imao krajem avgusta. Reč je o američkom ljubavnom filmu, u režiji Кastil Landon, po scenariju Šeron Sobojl, koji se temelji na istoimenom romanu Ane Tod. Naime, Tesa i Hardin su odolevali svim izazovima, ali hoće li im se kraj njihove bajke obiti o glavu? Posle srećnog kraja... Život nikada neće biti isti. Nikada Tesi i Hardinu nije išlo kao po loju, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Ali kada važno otkriće iz prošlosti do srži protrese Hadinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, hoće li ih to ponovo zbližiti ili razdvojiti? Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta .
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: