10 godina SNS u Vranju: Zadovoljni ali i oprezni (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 19.10.2018 - 18:13

U novim prostorijama Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju, Gradski odbor ove partije proslavio je 10 godina popstojanja i rada.

Vrh vranjskog SNS-a na svečanosti FOTO: G. Mitić/OK Radio Vrh vranjskog SNS-a na svečanosti FOTO: G. Mitić/OK Radio
Svečanost je otvorio i prisutne funkcionere, članove i goste je pozdravio generalni sekretar Gradskog odbora SNS, Goran Đorđević.
 
Prisutnima se potom, kao jedan od najstarijih članova, obratio potpredsednik odbora, Momir Stojiljković, koji je podsetio da je SNS formirana 21. septembra 2008. godine kao opoziciona stranka.
 
- Na parlamentarnim izborima 2012. godine, dobili smo poverenje građana i uzeli odgovornost za vođenje države na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i od tada je Srbija krenula napred punom snagom.
 
Ne bih govorio o šest godina vlasti, dela su rekla sve, samo bih vas pozvao da budemo jedinstveni, jaki i složni, kao najjača politička organizacija u regionu i poželeo da još dugo vladamo – rekao je Stojiljković.
 
Nakon kraćeg promotivnog filma o istorijatu stranke, jubilej je članovima stranke čestitao predsednik Gradskog odbora i narodni poslanik, Slaviša Bulatović.
 
On se izvinio svim članovima stranke kojih je u Vranju, kako je rekao, više od 12.000, što ne mogu da prisustvuju proslavi jer je ideja bila da se jubilej obeleži skromno.
 
Bulatović je istakao da je SNS najjača politička organizacija u Srbiji u poslednjih 30 godina, čiji su rezultati koji su Srbiju učinili „mnogo lepšim mestom za život“.
 
- Naš predsednik je preuzeo odgovornost za državu koja je bila pred bankrotstvom, kada su nam putevi, mostovi, škole i bolnice bili porušene i kada je zatvoreno preko 400.000 radnih mesta.
 
Danas je slika potpuno drugačija, nezaposlenost je sa skoro 30 odsto smanjena na oko 12 odsto i to su činjenice koje niko ne može da ospori – naglasio je Bulatović.
 
SNS i u Vranju danas ima dovoljno razloga da bude zadovoljna, ali i oprezna jer je još mnogo posla očekuje, ukazao je on.
 
Ipak, problem koji naročito opterećuje naš grad je problem odlaska mladih i školovanih sa ovog prostora.
 
- Tim problemom nije niko hteo da se bavi sve do Aleksandra Vučića koj je o tome otvoreno govorio i predložio ozbiljne mere.
 
Sve su to razlozi da treba da verujemo našem predsedniku i budemo mu ozbiljna podrška – kazao je Bulatović i poručio da Gradski odbor SNS-a mora da bude jak jer je to garancija da će Vranje biti uređen i moderan grad.
 
Nakon zvaničnog dela, prisutni su posluženi skromnim koktelom,  a dvoje najstarijih članova odbora su presekli rođendansku tortu sa logotipom SNS-a.
 

Foto Galerija

10 godina Srpske napredne stranke u Vranju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Врањанац
20.10.2018. , 05:57
Секта , све лопов до лопова , главна одлика неписменост која се заташкава галамом и понижавањем , нарочито овог Драгана Томића (Купининце) што свима прича како није ни у једној странци , а увек се појави кад су нека дешавања у секти . Очигледно да је превелики интерес у питању . Јако лицемеран , перфидан , окрутан . Не дао бог да сте му у рукама, или не дао бог да вам нешто помогне , онда ћете ту његову "услугу" враћати цео живот.
dd
20.10.2018. , 11:47
Ma ostavite Vučića na miru.Šta ste VI uradili?