110 MILIONA za rekonstrukciju ŠKOLE

Lokalne vesti - Subota 07.03.2020 - 10:53

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović, potpisao je sa Zoranom Zlatanovićem, zastupnikom DHC inženjering doo Beograd, koji je izvođač radova, ugovor o rekonstrukciji objekta OŠ “Branko Radičević” u Vladičinom Hanu.

Rekonstrukcija po programu unapređenja objekata javne namene. Foto: S.Tasić/OK Radio Rekonstrukcija po programu unapređenja objekata javne namene. Foto: S.Tasić/OK Radio

Sredstva u visini od oko 110 miliona dinara, bez PDV - a, obezbeđena su u okviru programa obnove i unapređenja objekta javne namene u javnoj svojini u oblastima obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite koji je donela Vlada Republike Srbije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Gradjanin
08.03.2020. , 12:03
Bravo za rukovdstvo Vladicinog Hana na. celu sa predsednikom opstine Goranom Mladenovicem. Zato I predsednik Vucic ima najvece poverenje u Gorana Mladenovica, jer je covek sva obecanja ispostovao. Samo napred. Njima svi treba da se ugledaju, a ne kao u Vranju neka okolna prigradska mesta jos nemaju ni vodu ni kanalizaciju i ljudi nemaju resen status stalnog posla, godinama to ide u nedogled, a godine im prolaze, neki profesori, lekari, ekonomisti... idu prema 40 I 50 godina a jos nemaju stalni posao. Kad treba da idu u penziji tad ce ih resavaju. Jadnooo