1,2 MILIONA za bolji položaj OSOBA SA INVALIDITETOM

Lokalne vesti - Četvrtak 08.08.2019 - 12:46

Članovi Gradskog veća Vranja usvojili su Izmene i dopune finansijskog plana za 2019. godinu JU Centar za socijalni rad, kao i Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana.

Konkurs će tek biti objavljen. Foto: S.Tasić/OK Radio, arhivska fotografija Konkurs će tek biti objavljen. Foto: S.Tasić/OK Radio, arhivska fotografija

Usvojen je i Izveštaj komisije o analizi dostavljenih izveštaja o utrošenim sredstvima dodeljenim crkvama i verskim zajednicama u 2018. godini.

Prema rečima gradske većnice Zorice Jović,
za ove namene je u prošloj godini iz budžeta grada izdvojeno četiri miliona dinara i svi projekti su realizovani u skladu sa pravilima konkursa.

Članovi Veća usvojili su i tekst Javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vranja u 2019. godini.

Ukupan iznos sredstava za realizaciju projekata je 1.200.000 dinara, a tekst Konkursa će biti objavljen na zvaničnom sajtu grada Vranja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: