13. otvoreni dan ČETVRTE BRIGADE (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 20.09.2019 - 14:30

U petak je u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, organizovano druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima u akciji „Otvoreni dan” i to po 13. Put.

Četvrta brigada otvorila svoja vrata. Foto: S.Tasić/OK Radio Četvrta brigada otvorila svoja vrata. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ovu akciju do sada posetilo preko 50.000 građana iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Kao i do sada, svi oni koji  su došli mogli su da vide tehniku kojom 4. brigada raspolaže
, veštine naših vojnika i starešina, uvere se u obučenost i osposobljenost pripadnika 4. brigade i da uživaju u druženju sa starešinama i vojnicima.

Ovakva tradicija je započeta 2007. godine, kada je ova kasarna kao prva u zemlji otvorila svoja vrata za građane, a primer vranjske brigade od tada su sledile i druge jedinice Vojske Srbije.

Akciju „Otvoreni dan“ inicirao je tadašnji komandant 78. motorizovane brigade, tada pukovnik, danas general Milosav Simović.

 

Foto Galerija

13. Otvoreni dan 4. brigade

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Miki
20.09.2019. , 23:52
Dan ??? Valjda treba da napisete otvorena kasarina na par sati. Totalno ne profesionalno odradjeno vec od 13:30h su poceli da se sakupljaju i da vracaju ljude u 14:00h je bio kraj za sve pa i za Spomen sobu koja treba da bude otvorena svakog dana za posetioce i turiste da vide istoriju. Nasu kasarinu moze samo Simovic da vodi.