42.Borini pozorišni dani počinju 21.oktobra

Lokalne vesti - Sreda 05.10.2022 - 12:46

Četrdeset drugi Borini pozorišni dani biće održani u Vranju od 21. do 28. oktobra pod sloganom "Kuda plovi ovaj svet?", saopšteno je u sredu na konferenciji za medije u Pozorištu Bora Stanković u Vranju.

Foto:Promo Foto:Promo
Na svečanom otvaranju, novim pravilnikom festivala 21. oktobar biće obeležen Dan pozorišta i vranjski ansambl će izvesti predstavu Autoputem, čiji tekst i režiju potpisuje Ana Đorđević.
 
Žiri ovogodišnjeg festivala biće Biljana Keskenović, glumica Narodnog pozorišta Sombor, Nataša Poplavska, rediteljka iz Skoplja i Borivoj Radaković, dramski pisac iz Zagreba.
 
Što se tiče pratećeg programa biće Izložba fotografija - 25 godina profesionalnog pozorišta, izložba pozorišnih plakata, promocija izdanja Sterijinog pozorja, promocija knjige Politička drama i pozorište u dramama Dragoslava Mihailovića i predstava za decu iz seoskih sredina, "Mačak u čizmama" koja će biti izvedena dva dana po završetku festivala.
 
Karte će biti u prodaji od ponedeljka, 20. oktobra na biletarnici pozorišta po ceni od 700 dinara po predstavi, pojedinačno, dok će komplet ulaznica koštati 4200.
 

Foto Galerija

Pozorište Bora Stanković-konfersncija za novinare

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: