Akcija policije: Na trežnjenju vozač forda i pijani biciklista

Lokalne vesti - Utorak 07.12.2021 - 12:43

Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu i Bujanovcu, u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, zadržali su juče dvojicu vozača koji su na području ovih gradova vozili pod dejstvom alkohola.

FOTO: MUP FOTO: MUP
Policija je iz saobraćaja isključila šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bosilegrada koji je upravljao automobilom marke „ford“ sa 1,64 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Bujanovca koji je vozio bicikl sa 1,54 promila alkohola.
 
Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, dodaju iz policije.

 

https://www.okradio.rs/vesti/lokalne/epidemija-pijanih-vozaca-policija-pojacava-kontrolu_86944.html

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Deny
08.12.2021. , 01:10
Vozac sam. Jedino realno resenje za pijane vozace je oduzimanje dozvole na godinu ili dve i nakon toga ponovno polaganje za istu. Sednes pijan za volan da ubijes sebe ili nekog drugog,nemoguce shvatiti takve ljude.