Akcija policije u Beogradu: Pronađeno 136 ILEGALNIH MIGRANATA, svi sprovedeni u Preševo

Lokalne vesti - Sreda 14.07.2021 - 10:59

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u koordinisanoj akciji pronašli su 136 ilegalnih migranata, koji su sprovedeni u Prihvatni centar u Preševu, saopštio je MUP.

Akcija je sprovedena na teritoriji Beograda FOTO: MUP Srbije Akcija je sprovedena na teritoriji Beograda FOTO: MUP Srbije
Akcija je sprovedena na teritoriji Beograda, u više objekata za pružanje usluga smeštaja, kao i na lokacijama na kojima se ilegalni migranti okupljaju.
 
Putem redovnih kontrola kretanja i boravka migranata, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno i kontinuirano brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana naše zemlje, ali i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima biti obezbeđeno poštovanje svih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj, navodi se u saopštenju MUP-a.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: