AKCIJA ZA MILJANU: Odziv Vranjanaca veliki

Lokalne vesti - Četvrtak 17.05.2018 - 09:24

Veliki broj Vranjanaca u četvrtak pre podne kupovao je doručak na šetalištu od čije je prodaje novac namenjen za lečenej Miljane Ristić Stanković.

Vranjanci za pomoć Miljani. Foto: S.Tasić/OK Radio Vranjanci za pomoć Miljani. Foto: S.Tasić/OK Radio

Organizatori kažu da je odziv odličan, kao i da im iz restorana i radionice za torte i kolače svakodnevno donose nove porudžbine hrane.

Nekoliko ugostiteljskih objekata, radionica za izradu torti, pekara, marketa i kolektiva organizuju humanitarnu prodaju doručka, torti i kolača od koje će novac biti uplaćen za lečenje Miljane Ristić Stanković.

Miljani Ristić Stanković, koja se leči od leukemije, za dalju negu potrebno je još 20.000 evra za nastavak terapija u Londonu.

Ovo nije prva ovakva akcija u okviru koje se prikupljaju sredstva za lečenje obolelih od teških bolesti.

Tokom prošle godine, organizovano ih je nekoliko, kako za pomoć Miljani, tako i za ostale ljude sa područja Vranja, koji nisu mogli sami da obezbede sredstva za lečenje.

Cena obroka je 150 do 170 dinara, a slatkiša od 50 do 100 dinara, a akcija traje do 15 časova.

 





 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjanac
21.05.2018. , 20:45
I koliko je to para od ove akcije otislo za Miljanu? Dajte to malo javno? Ili nista nikom?