Ako ne nađe pare DINAMO mora da istupi iz SUPER LIGE

Lokalne vesti - Četvrtak 31.05.2018 - 08:12

Ukoliko se u narednih mesec dana ne obezbedi dovoljno para, Dinamo Vranje bi mogao da istupi iz Super lige Srbije, rekao je prvi čovek kluba, Dragan Antić Recko.

"Blokada računa znači oduzimanje licence" FOTO: Sport dn017 printscreen
Finansiranje vranjskog Dinama i dalje je goruća tema u klubu koji tek što je izborio plasman u najelitnije fudbalsko društvo u zemlji.
 
Govoreći o mogućnosti da se potreban novac obezbedi putem sponzorstva, Antić je rekao da je Dinamo vranjski klub i da je najlogičnije vac se novac traži u gradu.
 
- Ako Vranjance ne interesuje naš klub, koga će drugog da interesuje?
 
Mi možemo da se zovemo i Dinamo Alfa ili Dinamo Jumko, ali je to mnogo novca za jednu vranjsku firmu.
 
Nama sada treba mnogo para i ako ih ne obezbedimo postoji mogućnost da nekom drugom ustupimo mesto u Super ligi Srbije – rekao je Antić.
 
U ovom trenutku, prioritet je vraćanje dugova koje klub ima, jer bi blokada računa kluba značila i oduzimanje licence.
 
- Dinamo ima još oko pet miliona starih dugovanja, a imamo i dugove prema igračima, radnicima i gomilu neisplaćenih računa za prenoćište.
 
Fudbalerima nismo isplatili plate za dva meseca, radnicima nismo isplatili pet-šest meseci, ne znam ni ja tačno.
 
Igrači treba da idu kući na letnju pauzu, a mi nemamo da im damo para ni za put, to je bruka i sramota – navodi Antić.
 
Antić je napravio i paralelu između Vranja i Surdulice, odnosno Dinama i Radnika.
 
- Čestitam Novici Tončevu koji se već četiri-pet godina bori za Radnik i po tome je Surdulica za nas velegrad.
 
Ja sam član SNS-a, sa Novicom ni ne govorim, mi smo i politički različiti, ali mu skidam kapu za ono što je uradio za Surdulicu – kaže Antić.
 
Govoreći o planu da folk pevač Aca Lukas dođe na čelo kluba, Antić procenjuje da njegova popularnost može da privuče sponzore i klubu donese novac, a onima koji negativno ocenjuju takav potez poručuje da umesto kritika oni obezbede pare za klub. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
MIRKO
31.05.2018. , 13:36
Ti ponovo vodi igrace u Antalijuu hotelu sa pet zvezdica i izigravas velikog gazdu a ne domacina sada kukas to je ono sto ti ne razumes.
MIRKO
31.05.2018. , 13:38
Ti ponovo vodi igrace u Antaliju hotelu sa pet zvezdica i izigravas velikog gazdu a ne domacina sada kukas to je ono sto ti ne razumes.
Osmani
31.05.2018. , 16:51
Rekao sam ja . Ovo je priprema prodaje Dinama. Sada ostaje da Antić zvani recko realizuje sve ono što ja uporno pišem u poslednje vreme. Odrađen je posao, Dinamo postao superligaš a glavni sponzor iz Zemuna (jedna jaka kladionica) sada traži svoj novac, da povrati uložene pare. Dobro je upoznat i naš Gradonačelnik Slobodan Milenković jer je skoro imao jedan neugodan razgovor sa sonzorom FK Dinamo. Ajmo, vreme prolazi uskoro i maske uskoro brzo padaju. Zbog moje komentare imao sam dosta po narodnoj "pljuvačinu" ali eto, sve je da se prihvati . Živi bili pa videli.
Slađan
31.05.2018. , 17:10
Ma tako i treba kad svi čerupaju što ne bi i oni. Gotovo sad ne može im niko ništa tako si je oduvek bilo para na paru ide, a grad u bankrot zbog dinamo.
Nenad
01.06.2018. , 07:29
Neće niko da da pare zbog tebe, jer te svi dobro poznaju ko zlu paru!
Nenad
01.06.2018. , 07:29
Neće niko da da pare zbog tebe, jer te svi dobro poznaju ko zlu paru!
mali stanoje
01.06.2018. , 08:45
Kreni sa ciscenjem cipela, ispred robnu kucu.
mali stanoje
01.06.2018. , 08:46
Kreni sa ciscenjem cipela, ispred robnu kucu.