Aktiv žena JS Vranje i udruženje Roditeljstvo plus delima pokazuju humanost

Lokalne vesti - Utorak 10.12.2019 - 12:03

“Oduvek su najmiliji gosti u porodicama koje retko ko obilazi - dobrotvori. Zato nas nije iznenadila srdačnost domaćice Stojanović Suzane iz sela Pavlovac koja je sa osmehom dočekala članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstvo plus prilikom nedavne posete”, kažu iz ovih organizacija

Porodica u Pavlovcu. Foto: Lična arhiva Porodica u Pavlovcu. Foto: Lična arhiva

Ova petočlana siromašna porodica ima samo ženske članove.

Baba Ružica živi u najtrošnijem delu male kuće, u sobi koja umesto plafona ima samo daske.

Najstarija Suzanina kćer Tanja (23) boluje od teškog autoimunog oboljenja zglobova i epilepsije. Anđela (10) pomaže u kući koliko može i čuva mlađu sestru  Laru (4) .


Pomoć u vidu paketa sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za ličnu higijenu, garderobom i školskim priborom koju su uručile  članice Aktiva žena JS Vranje i  udruženja Roditeljstvo plus bar donekle će im omogućiti da lakše podnesu teško siromaštvo u kojem žive.

Akcije pomoći biće nastavljene i u narednom periodu  jer je vrlo važno da se sagledaju višečlane porodice koje žive na rubu egzistencije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: