Alfa - plam darivala PAKETIĆE BOLESNOJ DECI

Lokalne vesti - Četvrtak 22.11.2018 - 11:13

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Kompanija “Alfa –plam” a.d. Vranje darivala je u četvrtak novogodišnje paketiće mališanima koji se leče u vranjskom Zdravstvenom centru u Službi za pedijatriju.

Paketići sa 33 mališana. Foto: ZC Paketići sa 33 mališana. Foto: ZC

U okviru obeležavanja velikog jubileja „70 godina sa Vama“  kompanija je pripremila slatke novogodišnje paketiće za 33 deteta koja trenutno borave u vranjskoj bolnici.

Na ovaj način “Alfa – plam” nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja kompanije kroz odgovornost koju pokazuje prema građanima Srbije.

- Verujem da će slatki paketići barem malo ulepšati boravak u bolnici ovim divnim mališanima i izmamiti im osmeh - rekao je načelnik Službe za pedijatriju, dr Nikola Popović ovom prilikom i zahvalio se predstavnicima „Alfa – plama“ što brinu o bolesnoj deci kao najosetljivijem i najranjivijem delu društva.

- Lepo je što su deci uručili novogodišnje paketiće sa željom za njihovo brzo ozdravljenje.

Mališani se obraduju svakoj pažnji,
za njih su ovakvi gestovi i podstrek da što brže ozdrave i vrate se svojim porodicama
- istakao je dr Popović.

Najmlađi pacijenti vranjske bolnice primili su poklone sa oduševljenjem i nisu krili svoju radost što su poklone za Novu godinu dobili malo ranije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: