Američki ambasador u poseti jugu Srbije

Lokalne vesti - Utorak 21.01.2020 - 09:52

U okviru svoje prve radne posete od imenovanja na funkciju ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri u utorak će posetititi opštine, Vranje, Bujanovac i Preševo, dok će u sredu boraviti u Leskovcu, navodi se u saopštenju.

Planirana i poseta Vranju. Foto: S.Tasić/OK Radio Planirana i poseta Vranju. Foto: S.Tasić/OK Radio

Na početku svoje posete ambasador Godfri najpre će se sastati sa predsednikom Opštine Preševo Šćiprimom Arifijem iz Demokratske alternative (DA), a potom i sa Šaipom Kamberijem čelnikom bujanovačke opštine iz Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Ambasador SAD će obići i Prihvatni centar za migrante u Preševu, nakon čega sledi susret i sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, a u sredu će imati sastanak i sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, a potom će uručiti i donaciju u informatičkoj opremi „Domu učenika srednjih škola“ u ovom gradu.

Kako je najavljeno očekuje se da ambasador Godfri poseti i Vojnu bazu „JUG“ Kopnene vojske Srbije kod Bujanovca, kao i da razgovara sa predstavnicima vladinog Koordinacionot tela za jug Srbije i Nacionalnog saveta Albanaca (NSA).



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Dragan
21.01.2020. , 17:00
Vodite ga na pljačkovicu