AMSS: Nema dužih zadržavanja, GUŽVE samo na Horgošu i Preševu

Lokalne vesti - Četvrtak 22.08.2019 - 11:30

Nema dužih zadržavanja na izlasku iz Srbije, dok se na ulaz najviše čeka na graničnom prelazu Preševo, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Ulaz u Srbiju na graničnom prelazu Preševo FOTO: AMSS Ulaz u Srbiju na graničnom prelazu Preševo FOTO: AMSS
Na izlazu iz zemlje najveće zadržavanje je na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, gde se čeka oko sat i po dok se na ulaz u Srbiju na prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, čeka oko 40 minuta, saopštava AMSS.
 
Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom putnička vozila se zadržavaju oko 20 minuta na prelazima Jabuka i Gostun, a isti vremenski period čeka se i na prelazu sa Hrvatskom, Batrovci, na izlaz iz Srbije.
 
Putnička vozila na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, čekaju oko pola sata.
 
Teretna vozila na graničnim prelazima sa Mađarskom čekaju dva sata na prelazu Kelebija i jedan sat na prelazu Horgoš na izlaz iz Srbije.
 
AMSS je naveo da je saobraćaj na putevima u Srbiji umerenog intenziteta.
 
Nema dužih zadržavanja ni na naplatnim stanicama, osim na stanici Doljevac gde se vozila zadržavaju 15 minuta.
 
Vidljivost je dobra, ali su temperature i dalje visoke, pa AMSS savetuje da vozačima da prave česte pauze, a ako osete umor da bezbedno zaustave svoje vozilo na prvom proširenju pored puta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: