AMSS: Pazite na maglu i klizave kolovoze

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.11.2020 - 10:18

Magla otežava vožnju na području Srema i Banata, ima je pored Tamiša, Save i Drine, a na stotinak metara smanjuje vidljivost na putevima Požege, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Leskovca i Vranja, upozorio je Auto-moto savez Srbije.

Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji FOTO: File photo Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji FOTO: File photo
Magle ima na auto-putu "Miloš Veliki", petlja Surčin jug - petlja Obrenovac - petlja Lajkovac - petlja Ljig- Preljina, kao i na auto-putu E-75 - granični prelaz Horgoš - petlja Sirig - Novi Sad - petlja Beška, petlja Novi Banovci - Resnik (tunel Straževica) - petlja Bubanj potok - granica SRB/RSM (Preševo).
 
Iz Puteva Srbije vozačima se savetuje maksimalan oprez pri vožnji.
 
Vozači treba da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.
 
Zbog vlažnih kolovoza, ali i temperatura koje se u pojedinim krajevima kreću oko nultog podeljka, prisutna je opasnost od proklizavanja vozila.
 
Vozači uvek treba da smanje brzinu kad prelaze mostove i nadvožnjake, kao i na putevima preko planinskih prevoja.
 
Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.
 
Nema zadržavanja vozila ni na graničnim prelazima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: