ANTIĆ: Doktor Kostić je nestranačka ličnost

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2019 - 13:31

Zoran Antić, predsednik GrO Socijalističke partije Srbije u Vranju, kaže da sa pozicije vladajuće većine u gradskoj vlasti nema šta da misli o najavljenim protestima građanske inicijative protiv vlasti.

Zoran Antić. Foto: S.Tasić/OK Radio Zoran Antić. Foto: S.Tasić/OK Radio

Antić je komantarišući javne prozivke za učešće lekara specijaliste ORL Mladena Kostića na protestima “1 od 5 miliona - Vranje bez straha”, odbornika sa liste “SPS - Zajedno za Vranje”, rekao da doktor Kostić nije član SPS - a, već je na listi kao nestranačka ličnost.

- Kostić  je nestranačka ličnost, nije član organa parije, ali je deo koalicije.

Nemamo ništa protiv građanskih inicijativa, predloga, pa čak i tih protesta ukoliko oni budu organizovani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i ne narušavaju javni red i mir, bez omalovažavanja, uvreda pojedinaca i državnih organa, bez da se ikome ugrožava pravo na drugačije mišljenje.

Građani imaju pravo da pokreću inicijative i po Ustavu i po zakonima Srbije, da daju predloge, mišljenja i sugestije, iskazuju svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo
-  ukazuje Antić.

On dodaje da zbog privatnih obaveza nije imao vremena da se vidim sa doktorom Kostićem  za vikend, ali će svakako porazgovarati i videti  koji su motivi njegovog učešća na protestnoj šetnji.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
ubavinja
04.02.2019. , 15:21
Jao Zoki kako si ti pametan...kako si sve to lepo sročio...mnogo si gledao Čkalju i Vruć vetar...malka te oprlija ...kroz tej tvoje roze naočare sve je lepo,cvetno,šareno ...
Patriota
04.02.2019. , 15:41
Podrska za doktora Kostica