Antić: Hitno protiv kriminalaca i kabadahija

Lokalne vesti - Utorak 10.07.2012 - 14:36

Povodom najnovije paljevine automobila u Vranju oglasio se i gradonačelnik Zoran Antić, sa zahtevom za hitnu akciju „kako se ovaj grad ne bi pretvorio u smetlište kriminala i bahatog kabadahijskog ponašanja“.

Sa lica mesta Sa lica mesta

On je kazao da javnost Vranja i Srbije mora da se alarmira, do poslednjeg odgovornog čoveka, kako bi se stalo na put ovakvom delovanju.

Gradsko rukovodstvo zahteva od PU Vranje da u što kraćem roku rasvetli sve slučajeve podmetanja požara u kojima je stradala imovina građana i lokalne samouprave.

- Neshvatljivo je da počinioci ovakvih dela ni u jednom slučaju nisu otkriveni, što pojačava uznemirenost i nesigurnost kod građana. Novoizabrano rukovodstvo neće tolerisati ovakve pojave i dozvoliti da bezbednost građana bude još više ugrožena – kaže se u saopštenju lokalne vlasti.

Antić je podsetio da je u poslednje dve godine zapaljeno 10 automobila, tri kafića i zgrada pozorišta a nijedan slučaj nije razrešen.

On je zbog toga danas zatražio od PU Vranje da se do kraja ispitaju činjenice, jer se postavlja pitanje „da li će u obračunu ljudi koji se nalaze sa druge strane zakona pasti i nečiji život“.

Dejan Tričković, novoizabrani predsednik gradske Skupštine, kazao je da je ono što se dogodilo kap koja je prelila čašu i da je jedini način da policija i tužilaštvo ulože dodatni napor da se pomenuti slučajevi razreše.

Siniša Mitić, zamenik predsednika parlamenta, ocenio je da u čitavoj situaciji veliki deo odgovornosti nosi i policija.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: