ANTIĆ: Ministarka, stidim se tuđe ludosti! (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 18.12.2015 - 15:07

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić uputio je potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović, kako se kaže u njegovom saopštenju, „najiskrenije izvinjenje zbog grubog propusta novinara“ koji je iz „konteksta diskusije na sednici Skupštine iskonstruisao informaciju“, za oba učesnika situacije „vrlo neprijatnu“.

Antić i Mihajlović, nova afera FOTO OK Radio Antić i Mihajlović, nova afera FOTO OK Radio

Nadalje u saopštenju Antić objašnjava situaciju - po njemu, odbornik Gradimir Jovanović  je izjavio, citatno, ,,da nekako pridobijemo potpredsednicu Vlade, kako bi nešto dobili za izgradnju puteva“.

- Moja diskusija nije bila seksistička, već usmerena na to da sam kao gradonačelnik spreman da u saradnji sa svakim ministrom učinim sve za brži razvoj grada.

Dakle, to se odnosi na sve ministre u Vladi, a ne samo Vas, što znači da su moju izjavu slobodno interpretirali, a u nameri da isfabrikuju još jednu aferu
- ocenjuje Antić.

Ističući da mu je žao zbog nemilog događaja, Antić napominje da poštuje sve žene i smatra da su one stub porodice i društva.

- Žene koje obavljaju odgovorne funkcije, poput Vas, vredne su itekako poštovanja i divljenja jer se zalažu za rodnu ravnopravnost, čiji sam pobornik.
 

Ne želim da ovo deluje snishodljivo, ali ni privatno, ni javno prema ženama nisam prost i to je prava istina. Uostalom otac sam dve devojčice.

Namera autora teksta je više nego jasna i što je najtragičnije uspeo je da napravi skandal.

Isti autor, koji uzgred nije ni prisustvovao sednici Skupštine grada, zaboravio je da napiše da sam govorio  o asfaltiranju lokalnih puteva u dužini oko 45 km, u šta smo iz gradskog budžeta izdvojili oko 400 miliona dinara.

Zaboravio je da napiše i o ostalim ulaganjima  u infrastrukturu koje sam izneo na sednici Skupštine  jer to nije važno, kao ni da smo usvojili Odluku o budžetu za narednu godinu
- piše Antić u otvorenom pismu ministarki Mihajlović.

Na kraju, Antić zaključuje da je „u životu je najgore kada se stidite zbog postupaka drugih, a ja se upravo tako osećam“.


- Nadam se da ćete uvažiti moje argumente i prihvatiti poziv da ponovo dođete u Vranje i sami se uverite u aktivnosti koje sprovodimo na komunalnom uređenju grada - zaključuje gradonačelnik Antić.

Antić se u posebnom pismu obratio i „Blicu“, koji je štampao priču o navodnoj seksističkoj aferi, tražeći da taj list u skladu sa zakonom objavi  demanti sopstvenog pisanja o događajima na vranjskoj skupštini, objavljenog u tekstu ,,Seksistički udar na Zoranu“.

- Autor  teksta koji nije ni prisustvovao sednici Skupštine grada  iz konteksta je istrgao deo mog izlaganja i na krajnje neprofesionalan način isfabrikovao skandal, nanoseći štetu potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović i meni.

To što je dopisnik iz Vranja, sedeći kod kuće i prateći prenos, uradio je nedopustivo i šteti ugledu kakav ima „Blic“
  - piše Antić poznatom beogradskom tabloidu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: