Antić: Trajković iznosi nebuloze

Lokalne vesti - Petak 06.12.2013 - 15:20

Predsednik GrO SPS-a i gradonačelnik Vranja Zoran Antić demantovao je sve navode predsednika URS-a Uroša Trajkovića o navodnoj kupovini odbornika od strane SPS-a, ocenivši da je reč o „nebulozama“.

Antić i Trajković Antić i Trajković

Antić je kazao da tvrdnje kako socijalisti rade na tome da ostanu sami u vlasti ne može ni „pas s maslom da pojede“.

– Lagali su, a koliko vidim i dalje lažu i sami sebe i građane Vranja. Niti je neko ucenjivao, niti je neko pretio odbornicima drugih partija.

O tome koliko košta jedan odbornik i kako se kupuje, mislim da je Trajković apsolvirao, doktorirao i akademizirao zapošljavanjima u Zdravstvenom centru i pravljenjem dugova koje ni Svetska banka, MMF i Rokfeler banka ne mogu da shvate – kaže Antić.

Na tvrdnje Trajkovića da je Antić kod pojedinih odbornika URS-a bio kući da ih ubeđuje da pređu u SPS, predsednik socijalista odgovara da je bio kod Dragana Janjića, ali kao gost na slavi.

– Tačno je da sam bio kod svog pomoćnika Dragana Janjića Janje, ali na Mitrovdan, pošto je to njegova slava.

To dokazuje da sam pokušavao da se lično družim sa ljudima za koje sam mislio da su mi od poverenja, jer su mi bliski saradnici.

To što su sada izdali sve žive pa i sebe, to je njihov problem. Ne osećam se usamljeno, već dobijam na hiljade poruka podrške, što od saradnika, što od građana – tvrdi Antić.

On kaže da tvrdnja kako SPS radi na tome da ostane sam u vlasti predstavlja još veću, kako je kazao, „nebulozu i notornu glupost izrečenu na konferenciji URS-a“.

Aleksandar Aca Stojković  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: