ANTIĆ vs ŽUTI NASLOVI u novinama

Lokalne vesti - Četvrtak 17.12.2015 - 12:44

Potpuno nenadano, nova medijska afera potresla je Vranje, jer je gradonačelnik Zoran Antić izdao zvanično saopštenje povodom naslovne strane novina “Vranjskih” objavljenih u četvrtak.

Antić: Podržavam slobodu govora FOTO OK RADIO Antić: Podržavam slobodu govora FOTO OK RADIO

Ocenjujući da mediji  u Srbiji nikada nisu bili u težoj situaciji i da je to osnovni  razlog što neki od njih krše profesionalne standarde, Antić je potvrdu takvom stavu video u najnovijem broju  ,,Vranjskih”.

- Stojim  iza toga da sam kritikovao  mere Vlade Srbije koje će ozbiljno ugroziti funkcionisanje lokalnih samouprava, što je i stav Stalne konferencije gradova  i opština, ali nisam rekao da premijer  Vučić želi da uništi Vranje.  

Vladu ne čini samo predsednik Aleksandar Vučić, već  i ministri iz redova Socijalističke partije Srbije i drugih političkih opcija. To znači da sam uputio kritike na račun svih, tako da je potpuno jasno da je naslov tabloidni.  

Mišljenja sam da je reč o klasičnoj zloupotrebi  i da  je suština moje izjave stavljena u drugi plan, što  je nedopustivo,  tim pre što je glavni i odgovorni urednik Vukašin Obradović i predsednik NUNS-a.

 Lično se zalažem za slobodu govora  i ne želim da se mešam u uređivačku politiku bilo kog medija, ali sam protiv  ,,žutih naslova” i izvođenja  zlonamernih  kvalifikacija
- naveo je Antić u svom saopštenju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: